Samen De Keuken In

                                              Beleef en ontdek de basis van pure/authentieke keuken van Azië!

Naast het geplande aanbod aan kookworkshops, bieden we op verschillende mogelijkheden om met vrienden, familie of collega’s een culinaire door “East Meets West”  en bovenal gezellige middag of avond door samen de keuken in te gaan.  Hierbij werken we altijd met dagverse seizoensproducten.
Tijdens elk kookworkshops krijgt u uitgebreid uitleg over smaken, bereidingen, kooktechnieken en presentatie. U gaat naar huis met een flinke dosis kennis van ingrediënten en  pure/authentieke smaken….

Wij bieden onze kookshops/Live cooking  ook aan bij u thuis of op locatie tijdens festivals of andere gelegenheden waar grote groepen mensen zijn uitgenodigd.

Wilt u graag uw kind bekend maken met onze keuken? Dat kan! We bieden kookworkshops voor jonge smulpaapjes en koks in spé. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem gerust contact met ons op via info@chikookt.nl of bel ons op +31 (0)6 51 29 65 83. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp

                  

Tijdens de workshop waar u zich voor inschrijft, leert u drie verschillende gerechten maken. De kosten bedragen €57,50 Onze kookworkshop uit de wereld van azie heeft een historische story over basis van koken en eten met puur-authentieke smaken en kooktechnieken van azie en u gaat ook altijd naar huis met een kennis van producten, ingrediënten die een functie heeft en speelt op u gezondheid, technieken, smaken, Beleeft het mee…

Klik hier om u in te schrijven voor een workshop. We zien u graag binnenkort bij ons in de keuken!

  • VOORWAARDEN VAN BETALINGEN:
  •  BETALING METHODE:
  • Na bevestiging van reservering volgt betalingsmethode:
  1. Bij bevestigde reservering wordt 40% aanbetaling via bank uiterlijk 7 dagen vóór de dienstverlening dient volledig voldaan te zijn en anders gaat de dienstverlening NIET door!
  2. Pinnen/Contant kan op de dag zelf of ervoor!

Dit heeft betrekking op het tijdig inkopen van verse producten voor het aantal besproken gasten.

ANNULEREN

Annuleren van een workshop of het annuleren van het vooraf bepaald aantal deelnemers, kan maximaal 5 dagen vóór de geplande datum. Daarna wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij uitzonderlijke redenen sterft geval of geboorte.

BTW VERHOGING:

Hou er rekening mee dat per 1 januari 2019 van verhoging lage btw tarief van 6% naar 9%

 

 

 

 

© 2018 Chi Kookt | design, realisatie & hosting verzorgd door Digitalfix | tekst & beeld puurID.