Samen De Keuken In

                                              Beleef en ontdek de basis van pure/authentieke keuken van Azië!

Naast het geplande aanbod aan kookworkshops, bieden we op verschillende mogelijkheden om met vrienden, familie of collega’s een culinaire door “East Meets West”  en bovenal gezellige middag of avond door samen de keuken in te gaan.  Hierbij werken we altijd met dagverse seizoensproducten.
Tijdens elk kookworkshops krijgt u uitgebreid uitleg over smaken, bereidingen, kooktechnieken en presentatie. U gaat naar huis met een flinke dosis kennis van ingrediënten en  pure/authentieke smaken….

Wij bieden onze kookshops/Live cooking  ook aan bij u thuis of op locatie tijdens festivals of andere gelegenheden waar grote groepen mensen zijn uitgenodigd.

Wilt u graag uw kind bekend maken met onze keuken? Dat kan! We bieden kookworkshops voor jonge smulpaapjes en koks in spé. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem gerust contact met ons op via info@chikookt.nl of bel ons op +31 (0)6 51 29 65 83. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp

                  

Planning januari – juni 2019

Alle workshops vinden plaats op een zaterdagmiddag van 13:00 – 17:00 uur. Tijdens de workshop waar u zich voor inschrijft, leert u drie verschillende gerechten maken. De kosten bedragen €55,- Onze kookworkshop uit de wereld van azie heeft een historische story over basis van koken en eten met puur-authentieke smaken en kooktechnieken van azie en u gaat ook altijd naar huis met een kennis van producten, ingrediënten die een functie heeft en speelt op u gezondheid, technieken, smaken, Beleeft het mee…

Klik hier om u in te schrijven voor een workshop. We zien u graag binnenkort bij ons in de keuken!

  • VOORWAARDEN VAN BETALINGEN:
  •  BETALING METHODE:
  • Na bevestiging van reservering volgt betalingsmethode:
  1. Bij bevestigde reservering wordt 40% aanbetaling via bank uiterlijk 7 dagen vóór de dienstverlening dient volledig voldaan te zijn en anders gaat de dienstverlening NIET door!
  2. Pinnen/Contant kan op de dag zelf of ervoor!

Dit heeft betrekking op het tijdig inkopen van verse producten voor het aantal besproken gasten.

ANNULEREN

Annuleren van een workshop of het annuleren van het vooraf bepaald aantal deelnemers, kan maximaal 5 dagen vóór de geplande datum. Daarna wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij uitzonderlijke redenen sterft geval of geboorte.

BTW VERHOGING:

Hou er rekening mee dat per 1 januari 2019 van verhoging lage btw tarief van 6% naar 9%

 

 

 

Maleis/Indisch

Voor velen van u nog een mysterie van smaken. Op deze avond lichten we een tipje van deze Oosterse keuken voor u op.

Tijd: 

 

Japans/sushi IV

 1 juni 2019 van 13:00 tot 17:00

Sushi eten vindt iedereen lekker …. Sushi maken en eigen zaak hebben je sushi’s kunnen verkopen kunnen we ook allemaal! Vooral het maken van sushi’s kunnen we allemaal via internet en kook gaan en starten met een sushi zaak kunnen we ook. Daarom sushi’s komen op het moment overal uit als paddenstoelen.

Maar ☝🏻 ding is de inhoud / details van sushi keuken weet niet veel iedereen en waarom bij @ chikookt leer je sushi workshop basis rollen, knijpen, drukken en gezellig op 10 met zijn allen van mee nemen voor midnight snacks thuiskomst en midweek snacks, vriendin, dochter, zoon en op alle dieren die in de elke sushi’s bezit zijn en die je je dagelijks bent van je eet proeven, ruiken en voelen bij @ chikookt!

Tijdens de sushi workshop is niet altijd heel om te horen wat je mee krijgt over je gezondheid oftewel gezond voedingen over gezondheid “Weet wat je eet”!

Op 1 juni is het laatste kookworkshop “SUSHI” van zomer de dol op @ chikookt. 
Schrijf je snel in via info@chikookt.nl

We zien u graag toevoegen @ chikookt op 1 juni van 13:00 tot 17:00

Prijs per persoon €55,- inclusief 4 consumpties, amuses, recepten. ingrediënten, begeleidingen, en drie gangen  

Voor nu een warme groet, 
Chi en haar team 
🍣🙏🏻💫

Tijd: 

Thais V

Voor de kenner en de liefhebber is er de avond voor de verder gevorderde. Nieuwsgierig naar wat u nog meer kunt leren van de Thaise keuken? Meld u dan nu aan.

Tijd:

 

Chinees workshop I

Tijd: 13:00 tot 17:00

Data workshop:

 

 

 

Kids workshop
(7 – 12 jaar)

Voor de jongste chef’s in spé zijn er heerlijke workshops bij te wonen. 

Tijd :                  13:00 – 16:00

Data’s:      17 april 2019 Thema -Pasen-  koken drie gangen voor ouders

                              18 mei 2019

                             

Kosten p.p. €25,- 

Kosten p.ouders €25,- 

Workshop reserveren

Reserveer uw workshop naar keuze via onderstaand formulier. U ontvangt van ons een e-mail waarin uw reservering wordt bevestigd.

CHI KOOKT
Sint Antoniuslaan 21
6221 AM Maastricht
info@chikookt.nl
+31 (0)6 51 29 65 83

 

© 2018 Chi Kookt | design, realisatie & hosting verzorgd door Digitalfix | tekst & beeld puurID.